De interactieve manager

Terug naar het overzicht

Op 2 & 9 juli 2019 kun je de tweedaagse training “de interactieve manager” bijwonen. Het is bedoeld voor managers die meer grip op de interactie met hun team en hun omgeving willen hebben.

Inhoud van deze training

Toenemende interactie

De manager van nu loopt aan tegen het vraagstuk hoe hij een omgeving creëert, waar medewerkers willen werken en waar zij hun creativiteit en passie kwijt kunnen. Daarnaast moeten ze vaak zorgdragen voor een omgeving die wendbaarheid toont, innovatiekracht heeft en waarbij men kan blijven leren. Om dat te realiseren is het noodzakelijk om de (kwaliteit van jouw) interactie met jouw team en omgeving te beschouwen en te ontdekken waar je dit kan verbeteren.

Voor deze tweedaagse training hebben we een mooi programma voor jou samengesteld die je laat ervaren hoe en welke invloed je kunt uitoefenen op het verbeteren van de interactie met jouw team en omgeving.

Leren van elkaar geeft meerwaarde

Natuurlijk kom je kennis en ervaring halen. We zijn ook benieuwd naar jouw kennis en ervaring die je meeneemt naar de training. We realiseren ons namelijk onvoldoende dat de mensen dicht om ons heen direct een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan het bereiken van onze ontwikkeldoelen. #durftevragen is dan ook de kunst die iedere manager zou moeten verstaan.

Wat gaan we doen?

We gaan deze twee dagen aan de slag met onder andere de volgende onderwerpen en vaardigheden:

  1. De toegevoegde waarde van een interactieve manager;
  2. Succesfactoren voor succesvolle interactie;
  3. De invloed van mijn communicatie op de interactie;
  4. Inleven in en coachen van medewerk(st)ers en het team;
  5. Waar elke goede interactie mee start;

Creëer een omgeving die opvalt en waar mensen zich graag mee verbinden, door te investeren in  jezelf. profiteer nu van 25% korting op de reguliere prijs van €799,- ex btw.

Ons aanbod is nu €595,- per persoon, exclusief BTW maar inclusief lunch, dranken en versnaperingen.

Deze training wordt in samenwerking uitgevoerd met Ruysdeal.

Aanmelden? Klik hier om je aan te melden voor deze waardevolle training.