Testimonials

“Als eindverantwoordelijk van een commercieel Account-team binnen een grote ICT dienstverlener voor een landelijke infrabeheerder, was ik op zoek naar iemand die ons team wilde reflecteren en buiten de gebaande paden kon laten denken.

In een sessie van een dagdeel heeft Johan ons langs twee assen laten nadenken. De eerste as betrof de inhoud en al brainstormend zijn we door de (business)issues van deze (en andere) klant(en) gegaan en dit gaf ons meer perspectief op de mogelijkheden die er voor ons liggen. Daarnaast gaf Johan via de tweede as, ons steeds persoonlijk feedback waardoor wij ons beter bewust werden van onze stokpaardjes en tunnelvisie vanuit onze dienstverlening en de focus op de klanten. Gaandeweg de sessie ontstond er een breder en beter beeld op onze mogelijkheden en hoe we die effectief in kunnen zetten om zo meerwaarde te bieden aan onze klanten.

Een jaar later hebben we echt een stap gemaakt en het contract bij de infrabeheerder gewonnen. Naast deze verbreding van de klantbasis, zijn we ook als team gegroeid.”

Hans van Heukelum - Ordina

Johan is in staat om in organisaties veranderingen en verbeteringen door te voeren. “Johan kan je voor een boodschap sturen, hij bijt zich vast en laat niet los”. Hij gaat voortvarend aan de slag en geeft zijn team een opdracht en een doel. Hij neemt verantwoordelijkheid en voelt zich eigenaar en kan snel efficiëntie bereiken vanuit zijn manier van handelen. Hij gaat weerstand niet uit de weg en kan teamleden begeleiden door goed te luisteren naar wat zij nodig hebben. 

Ik heb Johan leren kennen als een plezierige collega met humor waarmee voor mij samenwerken niet moeilijk is. Johan gaat de discussie niet uit de weg en zegt met respect, waar het op staat. 

Kees Bronner - ProRail

Een beter team, meer resultaat

Ik geef je advies over anders denken en kijken naar je team. Tevens krijg je praktische handvatten om mee aan de slag te gaan. Je zult merken dat je team positief gaat reageren als je deze handvatten gaat uitvoeren.