Je hebt de capaciteit om jezelf serieus te nemen en te verbeteren

Beleef je doel, altijd en optimaal!
Heb je ook een uitdaging met je team? Kom je niet verder en heb je wel eens het gevoel dat je stil staat? Zijn de prestaties en de resultaten niet op het gewenste niveau?

Gun jezelf een verrijking door anders te kijken naar je uitdaging! Laat je verrassen door mijn kennis en geniet van het resultaat!

Door anders te kijken naar uitdagingen, zie je ook andere oplossingen en mogelijkheden.
Je verrijkt jezelf met kennis door de dingen anders te doen.
Je team gaat je anders ervaren en dat geeft ruimte voor vooruitgang.
Je teamleden gaan ook anders naar dingen kijken.
En last but not least: het wordt allemaal gemakkelijker!

De eerste stap die je kunt doen, is mijn gratis e-book aanvragen en je kunt al gelijk aan de slag met hoe jij tegen de dingen in het e-book aankijkt; dit geeft al veel informatie. Als je mijn e-book hebt gelezen, dan heb ik je vast aan het denken gezet. En wat is dan de volgende stap? Niets doen? Natuurlijk niet… Zoals ik al gemeld heb, wil ik graag mensen verder helpen op hun pad. Ik stel de mens centraal, weet je nog?

De tweede stap die je kan nemen is een gratis gesprek met me aangaan om er achter te komen welke mogelijkheden je nog in huis hebt. Dit 1 op 1 gesprek heeft als doel om elkaar beter te leren kennen maar als je mij voor het gesprek een vraagstuk mailt met je persoonlijke uitdaging, dan zal ik daar vast over nadenken. Naast de waarde die ik je bied via mijn e-book, zul je merken dat in het gesprek er wederom waarde geboden wordt. Doe dit snel want er is beperkte ruimte!

De derde toekomstige stap is om tijd vrij te maken en te komen op mijn seminar als ik je uitnodig om je nog meer waarde te bieden. Ik zal je dan uitnodigen als VIP!
Johan van der Linde

Na een technische opleiding heb ik meer dan 30 jaar ervaring opgedaan met het opzetten van afdelingen en het samenstellen en optimaliseren van teams. Deze ervaring heb ik opgedaan bij Geveke / Getronics, Gemeente Almere, ATOS Origin en ProRail. De enige constante waren de verandering en de verdere groei van bedrijven en afdelingen. Na diverse opleidingen binnen Open Circles en NLP, heb ik meer interesse gekregen om met teams en mensen te gaan werken met als doel om ze verder te helpen in het (werkbare) leven. Een mooie balans tussen mensen en inhoud; mensen staan voorop!

Ik weet zeker dat ik veel voor je kan betekenen gezien mijn lange ervaring als leidinggevende in de ICT. Een goed team neerzetten gaat niet over inhoudelijk productkennis van de afdeling maar vooral over persoonlijk leiderschap. Jouw uitdagingen kan je zelf oplossen en soms heb je een duwtje in de rug nodig.

Ik ben benieuwd wanneer we elkaar treffen! In de tussentijd wens ik je alle succes toe en weet dat na het gesprek je een goede stap hebt gezet naar je doel!

Johan is in staat om in organisaties veranderingen en verbeteringen door te voeren. “Johan kan je voor een boodschap sturen, hij bijt zich vast en laat niet los”. Hij gaat voortvarend aan de slag en geeft zijn team een opdracht en een doel. Hij neemt verantwoordelijkheid en voelt zich eigenaar en kan snel efficiëntie bereiken vanuit zijn manier van handelen. Hij gaat weerstand niet uit de weg en kan teamleden begeleiden door goed te luisteren naar wat zij nodig hebben.

Ik heb Johan leren kennen als een plezierige collega met humor waarmee voor mij samenwerken niet moeilijk is. Johan gaat de discussie niet uit de weg en zegt met respect, waar het op staat.

Kees Bronner