FAQ

Waarom zou ik het e-book downloaden?

Waarom niet? Het enige wat je moet doen zijn enkele gegevens achterlaten zodat ik je daarna nog meer tips kan mailen. Het geeft je een kans en kansen moet je pakken.

Wat gebeurt er dan met mijn gegevens als ik deze achterlaat?

Ik gebruik je gegevens alleen maar om je nog meer tips te geven en om je soms uit te dagen om je leven te verrijken met kennis. Ik verkoop je gegevens niet want dan geef ik anderen de kans om jou te verrijken en dat is iets wat ik graag wil doen!

Hoe garandeer ik jouw succes?

Als ik met je aan het werk ga, dan heb je al succes want je doet al iets! Succes heb je al door open te staan om te leren en mee te doen. Ik heb altijd een plan en verwacht 100% participatie.

Hoe kunnen we afspreken en heb ik dan gelijk een afspraak?

Bel me op 036 – 5 467 467 of mail me op support@kvad.nu en we maken een afspraak. Misschien kan het even duren om te komen tot een ontmoeting maar het is het waard!

Wat zijn de kosten om met mij aan de slag te gaan?

Dat is nu lastig te zeggen omdat het hier altijd gaat om (persoonlijk) maatwerk. Als je echt wilt samenwerken, dan bespreken we wat de wensen zijn. Uiteraard wordt dan duidelijk wat de investering is en welke verrijking ik teweeg kan brengen.

Wat is er anders dan het volgen van een training of cursus?

Het verkrijgen van waardevolle kennis, is onbetaalbaar. Maar alleen iets leren uit een boek is leuk maar het toepassen is iets anders. Doen is het devies en door te doen, leer je beter! Hoe heb je ooit leren fietsen?

Als ik met je ga samenwerken, kan ik je daarna dan nog eens wat vragen?

Je kan na een traject altijd met me blijven sparren. Ik blijf zelf ook nieuwsgierig hoe het met je gaat. Hoe dat er uit ziet, vertel ik je pas als we gaan samenwerken.

Een beter team, meer resultaat

Ik geef je advies over anders denken en kijken naar je team. Tevens krijg je praktische handvatten om mee aan de slag te gaan. Je zult merken dat je team positief gaat reageren als je deze handvatten gaat uitvoeren.