Over mij

Wie help ik?

Ik help IT managers van ICT bedrijven. Door mijn hulp is het resultaat dat het team beter gaat functioneren. Hierdoor ontstaat meer (bedrijfs)resultaat.

 

Waarom wil ik hen helpen?

Ik geloof door de mens centraal te plaatsen, de (bedrijfs)resultaten omhoog gaan. Ik heb ervaren dat als alléén de processen en de financiën centraal staan, de resultaten hard achteruit lopen. Mij gaf dat het gevoel dat de mensen niet belangrijk zijn waardoor ik geen motivatie kon vinden om mijn teamleden te vragen een stap harder te lopen. Ik heb ook teams mogen leiden binnen bedrijven waarbij de mensen meer centraal stonden. Dat gaf energie en meer potentie tot verbetering en samenwerking.

Ik geloof dat ook jij de potentie hebt om je team beter te laten functioneren en een hoger resultaat te bereiken. Het is mijn passie om mijn ervaring te delen met jou. Daarnaast krijg ik enorm veel energie om met mensen te werken en ver weg te blijven van de inhoud. Ik zie graag de mensen voor wie ze echt zijn, ik wil ze waarderen en van hen leren. Ik vind het geweldig als mensen op de goede plek zitten en floreren!

Wat maakt mij de expert?

Mijn ervaring in de ICT gaat terug tot 1987. Het merendeel van deze periode ben ik leidinggevende geweest. Ik heb afdelingen opgezet, gereorganiseerd, transities begeleid, veel met processen gewerkt, medewerkers gestimuleerd om te groeien maar ook mensen naar ander werk begeleid. Belangrijk was een goede balans tussen de inhoud en het leiding geven. Uiteraard is het handig dat je iets weet van de inhoud maar jouw rol is manager en geen inhoudsdeskundige. Leidinggeven is ook een vak!

In de afgelopen jaren heb ik steeds gezocht naar uitdagingen waar ik iets van kon leren. Door dat zo te doen, heb ik de kans gekregen om daadwerkelijk vele aspecten te mogen leren en dat vind ik heel waardevol. Ik kan hierdoor goed reflecteren en nagaan wat beter kan. Als ik denk dat ik iets beter kan doen, dan zoek ik naar een mogelijkheid om mezelf te ontwikkelen. Zo daag ik mezelf steeds uit om nieuwe kansen te creëren en te pakken.

Door deze strategie te volgen, ben ik een rijk mens geworden. Deze rijkdom wil ik graag delen met jou!

Wat is mijn visie?

Mijn visie is dat in alle IT bedrijven, de mens een centrale plek heeft en dat mensen meer voldoening krijgen door hun potentie optimaal te benutten.

Een beter team, meer resultaat

Ik geef je advies over anders denken en kijken naar je team. Tevens krijg je praktische handvatten om mee aan de slag te gaan. Je zult merken dat je team positief gaat reageren als je deze handvatten gaat uitvoeren.